ons fotografie aanbod

FOTOgrafiecursussen

Als je wilt leren fotograferen in de omgeving van Nijmegen, dan zit je bij PHOC op de fijnste en meest inspirerende plek. Gesitueerd op het Honigcomplex bieden we een goed aanbod aan fotografiecursussen.


fotografieworkshops

Ben je al bekend met fotografie, maar ben je toe aan verfrissende inspiratie of wil je je specialiseren op een bepaald vlak. We bieden wisselend verschillende workshops aan.


jaartraject

Een langer begeleidingstraject is de ideale 'stok achter de deur' om je verder te ontwikkelen als fotograaf. Dit is zowel voor de amateur, net-afgestudeerde of professional de meeste vruchtbare manier om verder te groeien.


PHOCTALK

Regelmatig nodigen we bij PHOC fotografen uit om te komen vertellen over hun werk. Voor een fijne avond uit ben je bij PHOCtalk op het goede adres.

PHOCexpo

Fotografie moet worden gedeeld met anderen, daarom organiseert PHOC met regelmaat expositie van haar cursisten op fraaie locatie op het Honicomplex.


bedrijfsuitjes

Fotografie is een interessante insteek om je bedrijfsuitje plezier en inhoud te geven. Met het Honigcomplex als inspirerende locatie en een goed gefaciliteerde studio zorgen wij voor een leuke en leerzame ervaring.