ons fotografie aanbod

FOTOgrafiecursussen

Als je wilt leren fotograferen in de omgeving van Nijmegen, dan zit je bij PHOC op de fijnste en meest inspirerende plek. In onze studio op het NYMA terrein bieden we een groot aanbod van cursussen fotografie.


fotografieworkshops

Ben je al vertrouwd met fotografie, maar ben je toe aan verfrissende inspiratie of wil je je specialiseren op een bepaald vlak. We bieden verschillende workshops aan. 


jaartraject

Een langer begeleidingstraject is de ideale 'stok achter de deur' om je verder te ontwikkelen als fotograaf. Zowel voor de amateur, net-afgestudeerde als de professional is dit de meest vruchtbare manier om verder te groeien en jezelf te blijven ontwikkelen. 


PHOCTALK

Regelmatig nodigen we bij PHOC fotografen uit om te komen vertellen over hun werk. Voor een fijne avond uit ben je bij PHOCtalk aan het goede adres.

PHOCexpo

Fotografie moet bewonderd worden! PHOC organiseert met regelmaat exposities van cursisten op het NYMA terrein in Nijmegen. 


bedrijfsuitjes

Iedereen maakt tegenwoordig foto's maar niet iedereen is een fotograaf. Voor een leuk en leerzaam bedrijfsuitje moet je bij PHOC zijn. Met het NYMA terrein als inspirerende locatie en een goed gefaciliteerde studio zorgen wij voor een ervaring waar iedereen nog lang plezier van heeft!