fotografie CURSUSSEN

Fotografie SUMMERschool

Deze zomer bieden we weer de SUMMERSCHOOL basiscursus aan waarbij je in 6 lessen verspreid over 2 weken alle basisvaardigheden van de fotografie leert en enthousiast wordt gemaakt om na de cursus ook te blijven fotograferen! De lessen worden op verschillende plekken binnen, maar vooral buiten op het Honigcomplex gegeven.


Basiscursus

Naast de gezelligheid en goede koffie, is onze basiscursus een traject waarbij je niet alleen de basistechnieken onder de knie krijgt, maar ook persoonlijk wordt begeleid in de fotografie waar je interesse naar uitgaat. Wij vinden dat je niet alleen moet leren hoe je camera in elkaar steekt, maar ook hoe je tot een onderwerp of idee komt om te fotograferen.


Portretfotografie

Een van de meest gefotografeerde onderwerpen is de mens, maar hoe krijg je dit veelzijdige onderwerp goed op de foto?

Tijdens de cursus portretfotografie leer je de basis van de portretfotografie met daarbij veel tips en handigheidjes om zelf ermee aan de slag te kunnen. Na iedere les krijg je een opdracht mee naar huis die de week erop wordt besproken.


Straatfotografie

In deze cursus werk je naar een sterke straatserie toe. Je maakt kennis met grote namen zoals Ed van der Elsken en Weegee. Ben jij iemand die een scherp oog heeft voor alles wat er rond om zich heen gebeurd? Hoe zet je dit in om een sterke serie neer te zetten?