WORKSHOP NAchtfotografie

Daar waar de zon overdag zorgt voor een mooi scala aan licht, heeft de nacht zijn eigen lichtbronnen die voor een fotograaf erg interessant zijn. Hoewel fotografie in het 'donker' vaak moeilijk kan zijn, gaan we tijdens de workshop nachtfotografie de uitdaging aan!

 

Na een kop koffie lopen we tijdens de 2,5 uur durende workshop een route rondom het Honigcomplex te Nijmegen, langs de Waal op richting de nieuwe brug. Gedurende de tocht wordt er uitleg gegeven door middel van demonstraties en persoonlijk begeleiding.


Voor wie?

De workshop nachtfotografie is voor iedereen interessant die spelenderwijs beter wil leren fotograferen als het donker is. 

Wat neem je mee?

Voor de workshop heb je een camera nodig die je handmatig in kan stellen: een digitale spiegelreflex volstaat altijd, verder zijn ook veel compactcamera's en smartphones handmatig in te stellen. Bij twijfel kan er altijd contact worden opgenomen met de vraag of de camera geschikt is.

Naast een camera is het aan te raden een statief en een zaklamp mee te nemen. En afhankelijk van het seizoen warme kleding!

 

Wat leer je?

De workshop nachtfotografie zorgt ervoor dat je in staat bent om in moeilijk licht te fotograferen en creatieve keuzes te maken. Verder zul je merken dat je kennis van sluitertijd, diafragma en ISO weer een frisse inhoud krijgt.Nachtfotografie (4 oktober)

Woensdagavond 4 oktober: 20.00 - 22.30

 

Docent: Roy Soetekouw
Locatie: Nijmegen | NYMA | Winselingseweg 14

 

€ 75,00

  • Beschikbaar