bedrijfsuitje bij de nyma

Fotografie is een interessante insteek om je bedrijfsuitje plezier en inhoud te geven. Met het NYMA terrein als inspirerende locatie en een goed gefaciliteerde studio zorgen wij voor een leuke en leerzame ervaring.

WORKSHOP portretfotografie

Leer je collega’s op een nieuwe manier kennen door samen de fotostudio in te duiken. Wij geven een leerzame introductie over wat portretfotografie te bieden heeft, en begeleiden jullie in de studio om te gekke portretten van elkaar te maken met je smartphone of eigen camera. 

 Na de opdrachten gaan we nabespreken en maken we een groepsfoto. 

 

Vanaf € 27,50,- (ex btw) per persoon.

 

Enthousiast? Vraag naar de mogelijkheden!

 

 

workshop POLAROID

Met een direct-klaar camera en een lijst met opdrachten gaan groepjes op zoek in en rondom het NYMA terrein naar bijzondere plekken om deze opdrachten te vervullen. Wij geven een introductie over de camera die gebruikt wordt, en geven een inspirerende toespraak om de creativiteit op gang te brengen.

Samen bespreken we de gemaakte foto's en kijken we naar ieders persoonlijke invulling van de opdrachten. Een inspirerende en plezierige middag. 

 

 Vanaf € 32,50,- (ex btw) per persoon, inclusief polaroids.

 

Neem gerust contact op voor meer informatie! 

 

 


Onze workshops duren ongeveer 2 - 3 uur. De omgeving van het NYMA terrein leent zich goed voor nog meer dagbesteding en eetmogelijkheden. Vraag ons gerust als je daar advies over wilt. 

 

Mocht er interesse zijn kun je ons bereiken via info@phoc.nl of 06-11165655.