bedrijfsuitjes

Fotografie is een interessante insteek om je bedrijfsuitje plezier en inhoud te geven. Met het NYMA terrein als inspirerende locatie en een goed gefaciliteerde studio zorgen wij voor een leuke en leerzame ervaring.

portretworkshop

Leer je collega’s op een nieuwe manier kennen door samen de fotostudio in te duiken. Wij geven een interessante introductie over wat portretfotografie te bieden heeft, en begeleiden jullie in de studio om te gekke portretten van elkaar te maken. Na de opdrachten gaan we nabespreken en maken we een groepsfoto. 

 

 

polaroidworkshop

Met een direct-klaar camera en een lijst met opdrachten gaan groepjes op zoek in en rondom de NYMA naar plekken om deze opdrachten te vervullen. Wij geven een introductie over de camera die jullie gaan gebruiken, en geven een inspirerende toespraak om jullie creativiteit op gang te brengen.

 

Na de opdrachten gaan we kort nabespreken, en maken we een groepsfoto. 

 

 


De workshops duren tussen de 2 a 3 uur met een gemiddelde prijs tussen de 15 en 20 euro p.p. De omgeving van het NYMA terrein leent zich goed voor nog meer dagbesteding en eetmogelijkheden, hier kunnen we altijd advies over geven.

 

Mocht er interesse zijn kun je ons bereiken via info@phoc.nl of 06-11165655