Roy Soetekouw

 

In het huidige dagelijkse leven ben ik: commercieel fotograaf, vader van twee zoons, kunstenaar en enthousiast PHOC-docent.

 

Na een studieswitch van communicatiewetenschappen naar fotografie, studeerde ik in 2012 af aan de Fotoacademie in Amsterdam. Inmiddels al actief als freelance fotograaf en docent aan de Fotoacademie maakte ik na mijn afstuderen met  geënsceneerd werk een goede kickstart in de fotografiewereld met verschillende awards en onder andere publicaties in SHUTR, Pf, Focus, Zoom en de Fotograaf.

Mijn passie voor het doorgeven van fotografiekennis zorgde ervoor dat ik ook mijn eigen lessen ging geven, dat uiteindelijk in 2014 uitmondde in het Nijmeegse fotografieplatform PHOC.

 

 

www.roysoetekouw.nl

Lennard Heijer

 

Inmiddels al 13 jaar professioneel fotograaf en docent.

 

Fotografie is overal, mij raak je niet zomaar meer.

Wat maakt het dan dat ik me er in vast wil bijten? Ik denk dat het voor een groot deel spanning is, de kick… Ik zit het liefst op je huid en ben benieuwd naar de interactie. Ik wil de confrontatie opzoeken. Het onderwerp laat ik graag wringen met de context.

Dit is ook mijn manier van lesgeven. Ik probeer je te doorgronden en zo samen met jou erachter te komen wie jij bent als fotograaf en wat de context is van jouw fotografie.

Daar word ik enthousiast van!

 

 www.lennardheijer.nl